Styrk utviklerne med cloud native, DevOps & DevEx

Vi er strategiske partnere for våre kunder.

Nedenfor er noen eksempler på områder vi legger mye innsats i.

Vi mener at ved å utnytte moderne teknologier og metoder kan vi bidra til å øke hastigheten til utviklingsteam.

VÅRE FOKUSOMRÅDER
 • Sikkerhet
  Cloud native
  Vi omfavner prinsippene for cloud native teknologi i både våre utviklingsprosesser og plattformarkitektur. Ved å ta i bruk disse prinsippene, har vi som mål å bygge og administrere applikasjoner som er skalerbare, robuste og svært effektive.
 • Kubernetes ikon
  Kubernetes
  Kubernetes er en open-source plattform for konteinerorkestrering som automatiserer utrulling, skalering og administrasjon av konteinerbaserte applikasjoner.
 • Platforms
  Plattformer
  En effektiv plattform understøtter ikke bare DevOps, men sørger også for at utviklere kan fokusere på å levere forretningsverdi.
La oss samarbeide
Vi deler gjerne vår kunnskap og hjelper med å bygge plattformer
HVA DE SIER OM OSS
LinkedIn icon

NGI har over flere år hatt gleden av å samarbeide med Enabler i utviklingen av nye bransjeledende løsninger. Harald og Kenneth har vært sentrale ressurser byggingen av et sterkt team og en robust plattform, og deres arbeid har ført til etablering av nye og innovative løsninger innen GeoData. De har blant annet vært med på å etablere en ny IoT-plattform (NGI Live), ny digital plattform for grunnundersøkelser (Field Manager) og en driftsplatform basert på Azure og Kubernetes, som alle bidrar til å sette nye standarder for bransjen.

NGI logo icon
Carl-Henrik Wolf Lund
CDO, NGI

Enabler er en nøkkelpartner for Tekna i vårt kontinuerlige arbeid med å tilby våre medlemmer de beste digitale løsningene. Deres bistand strekker seg fra strategisk teknologirådgivning til en ledende rolle i utviklingen av vår hybrid sky- og dataplattform.

Med omfattende erfaring innen arkitektur, sikkerhet, nettverk og utvikling, samt en god forståelse av våre interne systemer, spiller Enabler en viktig rolle i å forme og optimalisere plattformen vår, både lokalt og i skyen. Dette har vært med på å bidra til at Tekna de siste årene har opplevd en rekordvekst i antall medlemmer.

Enabler støtter også vår interne utviklingsavdeling tett, og arbeider sammen med teamet for å sikre at våre løsninger er robuste, skalerbare og fremtidsrettede. Vi verdsetter deres kompetanse og ser frem til videre samarbeid for å forbedre og utvide våre tjenestetilbud.

Tekna logo
Håvard Angen Rye
Direktør for IKT og digitale tjenester, Tekna
KUNDER
Greenerway logo
Smartpanel icon
Spacio logo
Tekna icon
Ønsker du å samarbeide og bli en partner?