Frigjør din bedrifts potensiale

SKREDDERSYDDE LØSNINGER SOM BIDRAR TIL SUKSESS

I Enabler transformerer vi potensiale til suksess. Vårt mål er å frigjøre det skjulte potensialet i teamene dine og skape tilpassede digitale løsninger som gir virksomheten din muligheten til å vokse. Vi spesialiserer oss på å strømlinjeforme drift, skape vekst på tvers av ulike bransjer og effektivisere leveranser for både nye og eksisterende utviklingsprosjekter.

Ved å utnytte ekspertisen vår innen cloud native strategier, DevEx og DevOps, muliggjør vi fremgang, innovasjon og suksess for kundene våre. Vi benytter nøye utvalgte verktøy og teknologier for å utvikle plattformer skreddersydd for deres behov, og opprettholder leverandørnøytralitet for å sikre det beste alternativet for hvert prosjekt. Vårt dedikerte team arbeider hardt for å forstå dine unike utfordringer og designe løsninger som tilfredsstiller dine spesifikke krav.

TEAM
Er du lidenskapelig opptatt av å forme fremtiden for programvareutvikling med cloud native teknologier? Isåfall vil vi gjerne ha deg med på laget!
profile picture

Kenneth Nordum

Kenneth, CEO og medgrunnlegger av Enabler, drar nytte av 20 års erfaring i roller som arkitekt, tech lead og utvikler for å utmerke seg innen skybaserte nettverk og hybride miljøer.
Phone iconEnvelope iconLinkedIn icon
profile picture

Harald Svendberg

Harald, en entusiastisk medgrunnlegger av Enabler, fungerer som tech lead, arkitekt og utvikler med stor lidenskap for Kubernetes og cloud native teknologier.
Phone iconEnvelope iconLinkedIn icon
profile picture

Dominika Kaźmierczak

Dominika, en frontend utvikler med solid bakgrunn innen matematikk og kryptologi som har startet på en ambisiøs reise inn i DevOps-verdenen.
Phone iconEnvelope iconLinkedIn icon
Profile picture

Eva Hauk Fritzell

Eva, en platform engineer hos Enabler, med fokus på cloud native teknologier og Kubernetes. Hun har erfaring med komplekse skybaserte miljøer, og tilfører kompetanse på geofysikk til vårt team.
Phone iconEnvelope iconLinkedIn icon
HVA DE SIER OM OSS
LinkedIn icon

NGI har over flere år hatt gleden av å samarbeide med Enabler i utviklingen av nye bransjeledende løsninger. Harald og Kenneth har vært sentrale ressurser byggingen av et sterkt team og en robust plattform, og deres arbeid har ført til etablering av nye og innovative løsninger innen GeoData. De har blant annet vært med på å etablere en ny IoT-plattform (NGI Live), ny digital plattform for grunnundersøkelser (Field Manager) og en driftsplatform basert på Azure og Kubernetes, som alle bidrar til å sette nye standarder for bransjen.

NGI logo icon
Carl-Henrik Wolf Lund
CDO, NGI

Enabler er en nøkkelpartner for Tekna i vårt kontinuerlige arbeid med å tilby våre medlemmer de beste digitale løsningene. Deres bistand strekker seg fra strategisk teknologirådgivning til en ledende rolle i utviklingen av vår hybrid sky- og dataplattform.

Med omfattende erfaring innen arkitektur, sikkerhet, nettverk og utvikling, samt en god forståelse av våre interne systemer, spiller Enabler en viktig rolle i å forme og optimalisere plattformen vår, både lokalt og i skyen. Dette har vært med på å bidra til at Tekna de siste årene har opplevd en rekordvekst i antall medlemmer.

Enabler støtter også vår interne utviklingsavdeling tett, og arbeider sammen med teamet for å sikre at våre løsninger er robuste, skalerbare og fremtidsrettede. Vi verdsetter deres kompetanse og ser frem til videre samarbeid for å forbedre og utvide våre tjenestetilbud.

Tekna logo
Håvard Angen Rye
Direktør for IKT og digitale tjenester, Tekna
KUNDER
Greenerway logo
Smartpanel icon
Spacio logo
Tekna icon
Ønsker du å diskutere ett prosjekt?